Team Building u skoli kuvanja!

Postoji samo jedno mesto u Beogradu gde investicioni bankari nose kecelje i kuvarske kape, kreativni direktori razvijaju raviole a menadžeri prodaje utrljavaju začine u jagnjeće kotlete!   

                                          


Jedinstveni Il Primo gastronomski team building događaji osmišljeni prema profilu i zahtevima Vaše firme predstavljaju nezaboravno iskustvo za Vaše zaposlene posle koga će se nasmejani i sa novim entuzijazmom vratiti na posao.

 

Kuhinja je oduvek bila najvažnije mesto okupljanja ljudi, važnih društvenih dešavanja i postizanja ključnih dogovora. Kao takva predstavlja savršeno mesto za organizaciju druženja Vaših zaposlenih u uzavreloj i kreativnoj atmosferi.  

 

Razvoj timskog duha, razumevanja među članovima tima i poboljšanje njegove efikasnosti samo su deo efekata koji će se pozitivno odraziti na poslovanje Vaše kompanije.

 

Članovi tima započinju radeći sa najsvežijim sezonskim namirnicama a završavaju za stolom uz raskošan meni koji su sami pripremali, vino i druženje. Saznajte ko će u timu preuzeti ulogu lidera u pripremi savršenih čokoladnih suflea a ko je u svakoj čorbi mirođija i svojom harizmom i radom uspešno motiviše i animira ostale članove tima.


Pozovite nas da zajedno osmislimo program koji će najbolje odgovarati potrebama Vaše kompanije i Vaših zaposlenih!


Menu