Privatne proslave

Želite da na najoriginalniji način proslavite rođendan, godišnjicu braka ili devojačko veče? Želite da priredite jedinstvenu zabavu Vašim klijentima i poslovnim partnerima? Ili samo želite da sa svojim prijateljima podelite jedno nezaboravno gastronomsko iskustvo?   

                                          
U Il Primo programu nudimo mogućnost organizovanja Vaših privatnih proslava u našoj kuhinji kroz tematske radionice. Svaka naša gastronomska radionica sastoji se od kompletnog menija osmišljenog tako da kroz pripremu jela sa menija upoznajete nove kulinarske tehnike i veštine, principe rada sa namirnicama i da u atmosferi ultimativnog hedonizma uživate u fascinantnim ukusima i mirisima jela koje sami stvarate.

Po dolasku, uz aperitiv, Chef naše kuhinje objasniće Vam sve pojedinosti pripreme odabranog menija, anatomiju njegovih sastojaka i principe njihovog kombinovanja i upoznati Vas sa kulinarskim tehnikama koje ćete koristiti. Nakon kratkog uvoda vezujemo kecelje i počinjemo sa radom. Kroz pripremu svakog jela Vaše veštine, kreativnost i samopouzdanje će rasti a dokaz da ste sve uradili kako treba čeka Vas nakon pripreme hrane kada će cela grupa večerati kompletan meni koji se spremao tokom radionice, uz odgovarajuća vina i dižestive. U zavisnosti od radionice organizovaćemo i različite degustacije praćene zanimljivim informacijama.

U opuštenoj atmosferi tokom zajedničke večere i druženja možemo razgovarati o alternativnim načinima na koji je meni koji smo pravili mogao biti proširen, izmenjen i na taj način će svako od jela koje ste naučili da pripremite postati samo polazna tačka za Vaše lične kulinarske eksperimente.

Ukoliko je u pitanju proslava rodjendana, godišnjice ili slično - slavljenik dobija specijalni poklon od nas!

Upoznajte se detaljnije sa programima naših gastronomskih radionica ...


Format: Il Primo gastronomska radionica
Cena: 50 EUR / osobi
Minimalni broj osoba: 8

Trajanje: oko 4h

U cenu je pored edukacije uključena kompletna večera sa menija odabrane radionice, aperitivi, vino i dižestivi kao i poklon za slavljenike

Postoji mogućnost modifikacije menija prema Vašim potrebama kao i doplate za premium bar


Menu